Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Υπέρταση (Έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της)


 

           Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 06 Ιουλίου 2022 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, οι προγραμματισμένες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση  Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  σε την συνεργασία με το  Υπερτασικό Ιατρείο του ΠαΓΝΗ, στα πλαίσια του προγράμματος ΜΜΜ (May Measurement Month) της Διεθνούς Εταιρείας Υπέρτασης (International Society of Hypertension) και της Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης (ΕΕΥ), που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού.

Ο αριθμός των συμμετοχών πλησίασε τριψήφιο νούμερο, γεγονός που ξεπέρασε κατά πολύ τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Οι συνάδελφοι τήρησαν με ακρίβεια και απόλυτη τάξη τα ραντεβού τους. Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό αλλά και για την συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Α. Παπαδάκη Παθολόγο – Κλινικό Υπερτασιολόγο, Δ/ντης ΕΣΥ -Υπεύθυνο Υπερτασικού Ιατρείου ΠαΓΝΗ, την κ. Μαυρικάκη Βασιλική Ιατρό Παθολόγο και την κ. Παπαμαρκάκη Χρυσούλα Γενικό Ιατρό, για την πραγματοποίηση των εξετάσεων.

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου

      Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο  Σ                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Μανόλης  Ζαχαριουδάκης                              Έφη Φλουρή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου